Nyheder Tv

 

  Startside Op

 

 

 

Se det nye bland selv koncept du kan spare penge

Der vil i nær fremtid blive fremsendt specialtilbud til jer fra YouSee!

Under sommerens VM-slutrunde i Rusland får YouSee’s kabel-tv-kunder mulighed for at følge det danske landshold i knivskarp 4K/Ultra HD-kvalitet

Når Danmark indleder sin femte VM-slutrunde i Saransk mod Peru
lørdag 16. juni kan alle kabel-tv-kunder med den nye 4K tv-boks og et tv,
der understøtter 4K/Ultra HD, følge opgøret i den skarpeste billedkvalitet nogensinde.

”Rigtig mange danskere vil selvfølgelig følge det danske fodboldlandshold tæt, når de i Rusland tørner sammen med bl.a. Peru og Australien, og vi vil gerne give dem en helt særlig tv-oplevelse. Derfor giver vi nu vores kunder med en 4K tv-boks mulighed for at samle venner og familie foran skærmen og se alle de VM-kampe, der sendes på TV 2, i den bedste kvalitet en VM-slutrunde nogensinde er sendt i,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

Der er endnu ikke så meget 4K/Ultra HD-indhold at vælge imellem på tv-markedet, men YouSee’s nyeste tv-boks, der kom på markedet i januar, understøtter 4K/Ultra HD-indhold, og derfor er det oplagt at lave en særlig tv-kanal til netop disse kunder.

”Der har længe været snak om 4K, også kaldet Ultra HD, men der har ikke været mulighed for at sende store events i den høje billedkvalitet. Vores kunder efterspørger dog Ultra HD-indhold, og derfor har vi sammen med TV 2 stablet en Ultra HD-kanal på benene til VM-slutrunden i Rusland. På den måde kan vores kunder med en 4K tv-boks og et 4K/Ultra HD-tv få en forsmag på fremtidens høje billedkvalitet.”

Alle VM-kampe i Rusland, som sendes på TV 2, bliver sendt i den nye Ultra HD-kvalitet, som er ni gange skarpere end almindelig HD. Herudover vil kampene blive vist i High Dynamic Range (HDR), som giver ti gange højere dynamik i gengivelsen.

Det bliver altså en helt særlig tv-oplevelse, hvor det – foruden skarpe billeder af selve fodboldkampen – er muligt at se tydelige ansigter på både spillere og publikum. Samtidig vil den meget høje dynamik i HDR sikre fuld billedoplevelse af spillet i både skygge og fuld sol.

”Indhold i Ultra HD giver en helt fantastisk billedkvalitet med en imponerende dybde, flotte farver og en helt ny detaljerigdom og er på mange måder som at hive biografoplevelsen hjem i stuen. Så selvom det selvfølgelig aldrig bliver ligesom at være der selv, så tror jeg vores kunder vil føle sig en smule tættere på de danske fodboldspillere, når de ser med via den nye 4K/Ultra HD-kanal,” siger Jacob Mortensen.

Dansk VM-fodbold i 4K/Ultra HD
• Den midlertidige 4K/Ultra HD-kanal er etablereret i et samarbejde med TV 2. Det er derfor kun kampene fra TV 2, og altså ikke de kampe som sendes på DR, man kan se her. I forhold til det danske landshold drejer det sig i første omgang om kampene mod Peru og Australien, mens kampen mod Frankrig sendes på DR

• 4K/Ultra HD-kanalen bliver tilgængelig for alle kunder med den nye 4K tv-boks, men for at kunne se VM i 4K skal de også have et tv, der understøtter Ultra HD

• Tv-kunderne kan finde 4K/Ultra HD-kanalen på deres tv eller tv-boks et stykke tid inden VM går i gang, men der vil kun blive sendt live, når TV 2 sender VM-kampe fra Rusland

• Der er ikke ekstra betaling for at få adgang til Ultra HD-kanalen.

 

http://yousee.dk/Tv/TV-pakker_og_kanaler.aspx

Følger du ovenstående link kan du se udbuddet af kanaler og selv regne den rabat ud som du får, nedenstående er de priser Ellemarken har fået oplyst pr. 1. januar 2014. Du kan også følge de andre link under logoet.

Prisen for Ellemarken på Grundpakken er: kr. 111,00 du sparer kr. 108,00

Tillæg for mellempakken er kr. 195,64 du sparer kr. 82,36

Tillæg for fuldpakken er kr. 267,85 du sparer kr. 100,15

   
   
 
 
Tv med Bland Selv
 
                                                 


 

   
   
Selvbetjening  |   www.yousee.dk/foreninger
   
 
Nu kan I få det tv, I vil se!
 
 
 

 

HUSK! Har du problemer skal du ringe Tlf. 7070-4040

Vil du have rabat kr. 20,00 pr. måned på dit bredbånd skal du selv kontakte dem hvis du ikke får det automatisk!

Det nemmeste er at oprette sin konto på der hjemmeside under mit Yousee.

 

[Startside] [Op] [Billed Tour] [COMPUTER TIPs] [Foreningsliv] [Drøvlen] [Byggeinfo] [Tv-Lov] [Informationer]

Webmaster hjemmeside@youseepost.dk
Copyright © 2008 Ivan Bruus-Jensen
Senest opdateret: 20. december 2018