Nyt YouSee

 

  Startside Op TV Info

 

 

 

 

 

 

 

 

Xee: Fokus på serier og underholdning

 

 

 

 

 

Den 20. januar får jeres medlemmer og beboere en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The Walking Dead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'Proven Innocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

 

 

 

 

 

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke

 • Har jeres medlemmer eller beboere Fuldpakken (Tillægspakke) får de Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i deres tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

 • Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

 • C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal


Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen i jeres forening, ændrer vi også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee. 
 

Kanal

Ny kanalplads

TV 2

2

TV3

3

Xee

4

DR2

19

DR3

20

DR K

21

MTV

24

Viasat Golf

40

Discovery Science

47


Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4. 

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.   

I kan downloade en ny kanaloversigt. Den kan f.eks. lægges op på jeres hjemmeside.

 

 

 

 

 

Hent kanaloversigt 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjek hvornår kanalomlægningen sker hos jer

 

 

 

 

 

På Driftsinformation kan I indtaste en adresse i jeres forening for at se, hvornår kanalomlægningen og ny kanalrækkefølge sker hos jer.  

 1. Gå til Driftsinformation – og indtast en adresse
   
 2. Klik på Fremtidige
   
 3. Klik på Tv, og find datoen for hvornår jeres medlemmer og beboere får ny kanalrækkefølge.


På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser af tv-signalet om natten.

Bemærk!
Hvis I selv sammensætter jeres tv-udbud, vil kanalomlægningen og evt. nye kanaler i jeres udbud fx Xee samt den nye kanalrækkefølge ske ifølge den aftale, I har lavet med YouSee Foreningssalg.
Derfor vil en dato for kanalomlægningen i jeres forening IKKE fremgå i ’Driftsinformation’. Kontakt venligst jeres lokale konsulent, hvis I har spørgsmål til jeres kanalomlægning.

Information til jeres medlemmer og beboere
I ugerne 3-8 vil vi i ugen op til kanalomlægningen i jeres forening sende en e-mail med information om Xee og den nye kanalrækkefølge. Mail sendes kun til de af jeres medlemmer og beboere, som har givet ok til, at vi må kommunikere til dem. Og som har et direkte regningsforhold på deres tv-pakke hos YouSee.


Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan jeres medlemmer og beboere finde vejledninger og hjælpevideoer, som forklarer, hvordan man genindlæser  kanaler på tv'et. På nogle tv’er vil det være nødvendigt, at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nye kanalrækkefølge kommer frem.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks (Humax)
Har jeres medlemmer eller beboere en YouSee Tv-boks (Humax) vil de opleve, at de om natten mellem 7.-9. januar eller mellem 14.-15. januar, får den nye kanalrækkefølge. Har de selv oprettet en Favoritliste, kan de efterfølgende placere de nye kanaler dér, hvor de ønsker det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modtagelse af TV signal!

Du skal være opmærksom på, at opsiger du dit TV abonnement via Køge kontoret, vil du ikke kunne modtage noget igennem stikket i væggen! Altså ingen signaler! 

Så fremover tænk dig godt om inden du framelder dig, det kan koste penge at blive tilsluttet igen!

Samtidig er det også dyrt at have parabol i Ellemarken, i det det kræver særlige godkendelser og bliver den sat op uden godkendelse, er der kun en vej, nemlig ned igen!

Under sommerens VM-slutrunde i Rusland får YouSee’s kabel-tv-kunder mulighed for at følge det danske landshold i knivskarp 4K/Ultra HD-kvalitet

Når Danmark indleder sin femte VM-slutrunde i Saransk mod Peru
lørdag 16. juni kan alle kabel-tv-kunder med den nye 4K tv-boks og et tv,
der understøtter 4K/Ultra HD, følge opgøret i den skarpeste billedkvalitet nogensinde.

”Rigtig mange danskere vil selvfølgelig følge det danske fodboldlandshold tæt, når de i Rusland tørner sammen med bl.a. Peru og Australien, og vi vil gerne give dem en helt særlig tv-oplevelse. Derfor giver vi nu vores kunder med en 4K tv-boks mulighed for at samle venner og familie foran skærmen og se alle de VM-kampe, der sendes på TV 2, i den bedste kvalitet en VM-slutrunde nogensinde er sendt i,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

Der er endnu ikke så meget 4K/Ultra HD-indhold at vælge imellem på tv-markedet, men YouSee’s nyeste tv-boks, der kom på markedet i januar, understøtter 4K/Ultra HD-indhold, og derfor er det oplagt at lave en særlig tv-kanal til netop disse kunder.

”Der har længe været snak om 4K, også kaldet Ultra HD, men der har ikke været mulighed for at sende store events i den høje billedkvalitet. Vores kunder efterspørger dog Ultra HD-indhold, og derfor har vi sammen med TV 2 stablet en Ultra HD-kanal på benene til VM-slutrunden i Rusland. På den måde kan vores kunder med en 4K tv-boks og et 4K/Ultra HD-tv få en forsmag på fremtidens høje billedkvalitet.”

Alle VM-kampe i Rusland, som sendes på TV 2, bliver sendt i den nye Ultra HD-kvalitet, som er ni gange skarpere end almindelig HD. Herudover vil kampene blive vist i High Dynamic Range (HDR), som giver ti gange højere dynamik i gengivelsen.

Det bliver altså en helt særlig tv-oplevelse, hvor det – foruden skarpe billeder af selve fodboldkampen – er muligt at se tydelige ansigter på både spillere og publikum. Samtidig vil den meget høje dynamik i HDR sikre fuld billedoplevelse af spillet i både skygge og fuld sol.

”Indhold i Ultra HD giver en helt fantastisk billedkvalitet med en imponerende dybde, flotte farver og en helt ny detaljerigdom og er på mange måder som at hive biografoplevelsen hjem i stuen. Så selvom det selvfølgelig aldrig bliver ligesom at være der selv, så tror jeg vores kunder vil føle sig en smule tættere på de danske fodboldspillere, når de ser med via den nye 4K/Ultra HD-kanal,” siger Jacob Mortensen.

Dansk VM-fodbold i 4K/Ultra HD
• Den midlertidige 4K/Ultra HD-kanal er etablereret i et samarbejde med TV 2. Det er derfor kun kampene fra TV 2, og altså ikke de kampe som sendes på DR, man kan se her. I forhold til det danske landshold drejer det sig i første omgang om kampene mod Peru og Australien, mens kampen mod Frankrig sendes på DR

• 4K/Ultra HD-kanalen bliver tilgængelig for alle kunder med den nye 4K tv-boks, men for at kunne se VM i 4K skal de også have et tv, der understøtter Ultra HD

• Tv-kunderne kan finde 4K/Ultra HD-kanalen på deres tv eller tv-boks et stykke tid inden VM går i gang, men der vil kun blive sendt live, når TV 2 sender VM-kampe fra Rusland

• Der er ikke ekstra betaling for at få adgang til Ultra HD-kanalen.

 

 

 

 

 

  :

Grundpakken får underholdning


Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+


Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV


Se al den nye underholdning


Medlemmer/beboere med en ældre tv-boks

 
     
 
     
  Grundpakken får underholdning  
     
   
     
  Alle medlemmer/beboere med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.  
     
 
     
  Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+  
     
   
     
  672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren.

De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek.

Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen.

Kun foreninger med vores regionsudbud eller kanalerne: VH1, Nickelodeon, Comedy Central og MTV i deres tv-udbud, får Paramount+ i Fuldpakken. Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee.

Læs mere om alt det nye indhold, som jeres medlemmer/beboere har adgang til gennem tv-pakken på yousee.dk/fremtidenstv.
 
     
 
     
  Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV  
     
 
Som en del af Paramount+ får jeres medlemmer/beboere med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks også mere end 650 episoder af populære programmer fra MTV og Comedy Central.

Comedy Central byder på de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Vi giver  adgang til et en lang række af kanalens 
 
 
  populære programmer spækket med vittig satire som fx The Daily Show og Amy Schumer.

MTV har altid været førende inden for nytænkende og provokerende underholdning til de unge. Du får mulighed for at se nogle af de fantastiske shows som fx Catfish, Awkward, Geordie Shore og Jersey Shore.
 
     
 
     
  Her kan al den nye underholdningen ses  
     
   
     
  Al den nye underholdning kan ses på tv'et med YouSee tv-boksen, på tablet og mobil med YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.  
     
 
     
  Medlemmer/beboere med en ældre tv-boks  
     
 
Er jeres  medlemmer/bebobere blandt de 20.000 med den ældre Samsung tv-boks, får de adgang til al underholdningen, men kan dog kun se dem i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

Venlig hilsen
YouSee

 
     
>

 

 

 

 

Fordele til kunder, der samler produkter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YouSee introducerer i dag et fleksibelt fordelsprogram til nuværende kunder med en kombination af bredbånd, mobil og/eller tv.
 
YouSee’s nye fordelsprogram, YouSee More, betyder, at kunder med to produkter, enten tv, bredbånd og/eller mobil, kan vælge tre fordele, mens kunder med både tv, mobil og bredbånd kan vælge fem fleksible fordele. 
 
YouSee More, der er et fleksibelt fordelsprogram, hvor kunder kan til- og fravælge deres foretrukne fordele på månedlig basis. Det er en påskønnelse af de kunder, der har valgt YouSee som leverandør på både mobil, bredbånd og/eller tv. Intentionen er at værdsætte vores eksisterende kunder og forhåbentlig forbedre deres daglige digitale liv med sjove og brugbare services, uden at det koster ekstra.
 
Udrulningen af et så stort program til så mange kunder er ikke noget, der kan klares fra den ene dag til den anden. Der kan derfor gå op til et halvt år, før alle kunder får mulighed for at komme med om bord.

Det kommende halve år vil YouSee tage kontakt til alle kunder, der har den kombination af produkter, der giver dem mulighed for at blive YouSee More-kunde. Det er altså ikke nødvendigt selv at kontakte YouSee.


 

 

 
Fokus på den bedste løsning for husstanden
YouSee vil levere attraktive og relevante produkter til alle danskere. Derfor er det afgørende, at kunderne med YouSee More selv kan vælge deres fordele.

Har du kun ét produkt hos YouSee, får du stadig de normale fordele med som eksempelvis sikkerhedspakken, når man køber bredbånd. Har man derimod to produkter, får man en ekstra fordel - og man kan bytte de medfølgende fordele ud med en anden fordel.
 
For eksempel vil det for husstande med små børn måske være oplagt at vælge Nick Jr. som en fordel, mens husstande med dataglade teenagere i højere grad har brug for ekstra data til mobilpakkerne eller YouSee Musik. Ligesom mor og far kan vælge, om de helst vil have premierefilm eller en sikkerhedspakke – alt efter hvad der er vigtigst for netop dem.

Læs nærmere, hvad det betyder for den enkelte kunde.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om YouSee More
Det nye fordelsunivers indeholder følgende ni fordele til en start. Man kan altid skifte en fordel ud efter 30 dage:

 • C More
 • YouSee Premiere
 • Pling Lite
 • YouSee Musik
 • Bookmate
 • Nick Jr. Play
 • Sikkerhedspakke
 • Dobbelt op på mobildata
 • BT


Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

 

 

[Startside] [Op] [Billed Tour] [COMPUTER TIPs] [Foreningsliv] [Drøvlen] [Byggeinfo] [Tv-Lov]

Webmaster hjemmeside@youseepost.dk
Copyright © 2008 Ivan Bruus-Jensen
Senest opdateret: 20. december 2018