Nyt YouSee

 

  Startside Op TV Info

 

 

 

 

 

 

 

 

Højere internethastighed – uden ekstrabetaling

 

 

 

 

 

De seneste år er efterspørgslen på højere hastigheder steget eksplosivt. Vi vil derfor gerne glæde langt størstedelen af vores internetkunder med den største hastighedsopgradering i flere år. 95 % af alle med internet fra YouSee får således en endnu højere internethastighed – helt uden ekstrabetaling. Mange får endda GigaSpeed (1.000 Mbit), som er vores hurtigste hastighed. Opgraderingen er i gang og udføres løbende frem til efteråret. Alle, der får en højere hastighed, modtager direkte besked pr. mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplev 5G først i Danmark med YouSee Mobil

 

 

 

 

 

TDC NET åbner for sit 5G-mobilnetværk i store dele Danmark allerede den 7. september, langt tidligere end hidtil udmeldt. I alt vil op til 80 % af danskerne kunne få adgang til 5G inden udgangen af september – og mere end 90 % inden årsskiftet.

Kort fortalt er 5G næste generations, og dermed fremtidens, mobilnetværk. 5G åbner muligheden for at bruge internettet på en helt ny måde, og forskellen fra det nuværende 4G er til at tage og føle på.

 

 

 

 

 

Læs mere om 5G oplevelsen

 

 

 

 

 

Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

 

     
  Nu er TV 2 PLAY i Bland Selv  
     
  Fra i dag kan jeres beboere og medlemmer blande den populær streamingtjeneste TV 2 PLAY i deres Bland Selv-pakke. Med TV 2 PLAY følger alle TV 2-kanaler med breaking news, sport i verdensklasse, inspirerende livsstilsprogrammer og knivskarp comedy, som kan ses, når og hvor man vil. Streamingtjenesten giver også adgang til TV 2 PLAY-appen med et stort arkiv, alle TV 2s kanaler og en masse ekstra underholdning – helt uden reklamer.  
     
 
Læs mere om TV 2 PLAY
 
     
 
     
  Nye mobilabonnementer hos os  
     
  Vi har lanceret nye mobilabonnementer, der tilbyder endnu skarpere priser og mere data. Alle abonnementer er nu inkl. Roaming World, så udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Og som noget nyt er de tre største abonnementer klar til 5G. Med en 5G-telefon, er man altså med, så snart vi åbner for det nye 5G-mobilnet.  
     
 
Se de nye mobilabonnementer
 
     
 
     
  Fri data til alle med YouSee Mobil  
     
  Med et mobilabonnement hos os er der adgang til YouSee Musik med over 65 mio. musiknumre på mobil, tablet og pc uden det koster ekstra. Og med fri data på mobilen i Danmark til alle med YouSee Mobil frem til den 30. september i år, kan man trygt gå data-amok og nyde, at man ikke behøver wi-fi for at streame film og serier, se live-sport, game med vennerne, lytte til musik og lydbøger – og alt, hvad man ellers får tiden til at gå med online. Det hele sker på TDC NET's mobilnetværk, der for 5. år i træk er blevet målt som Danmarks bedste af Teknologisk Institut.  
     
 
Læs mere om fri data
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     

 

     
  DRTV indeholder hele DR’s streamingunivers  
     
  I dag kommer vi med endnu en god nyhed til jeres beboere og medlemmer. Nu bliver det nemmere at gå på opdagelse i DRTVs store arkiv med tusindvis af programmer og serier.
 
DRTV er nemlig flyttet ind i vores tv-univers. Det betyder, at tv-kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over Grundpakken kan gå på opdagelse i DRTVs store arkiv på alle YouSee’s platforme, lige når det passer dem bedst.
 
Danskerne bruger i stadig højere grad streamingtjenester, når de skal underholdes, og DRTV er ifølge ny undersøgelse fra YouGov danskernes foretrukne streamingtjeneste.
 
Hvordan finder jeg DRTV?
DRTV findes under menupunktet Kanaler på tv-boksen, i YouSee Tv & Film-appen eller via tv.yousee.dk.

Bemærk!
Har en beboer eller medlem en Grundpakke, skal de have en tv-boks for at se DRTV

Om DRTV
DRTV indeholder hele DR’s streamingunivers, herunder DR, DR2 og Ramasjang, og er nu hjemsted for kanalerne DR2+, DR3 og DR Ultra.
På DRTV finder man både danske og internationale serier, børneunderholdning, ungdomsserier og et gigantisk udvalg af DR's populære produktioner, herunder hele DRTV’s store arkiv med tusindvis af programmer.
 
     
 
Se mere om DRTV
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     

 

 

 

 

 

 

 

Alle tv-kunder får ekstra tv-kanaler i påsken

 

 

 

 

 

Vi ser markant mere tv, efter at mange danskere er rykket hjem for at minimere spredningen af COVID-19.

I påsken åbner vi op for masser af nye tv-kanaler, som alle med en tv-pakke kan se fra 3. april til 17. april.

Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for alle kunder, men også give endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen.

Det betyder bl.a., at alle beboere og medlemmer vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Jeres beboere og medlemmer får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som også vil være tilgængelige via YouSee Tv & Film-appen og via tv.yousee.dk.

Bemærk, at en kanalsøgning kan være nødvendig for at se alle de nye kanaler på tv’et. 

Ser man sin tv-pakke via en tv-boks, kan det være nødvendigt at genstarte tv-boksen ved at slukke og tænde for strømmen til boksen.

Har man en favoritliste på sit tv eller tv-boks, skal man ligeledes slå den fra for at finde de nye kanaler.

God fornøjelse – og pas godt på hinanden.


Vi vil gerne hjælpe, hvor vi kan
Her er lidt af det, vi gør i denne ekstraordinære situation.

 

 

 

 

 

 

 

 

Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

 

 

Sådan får du mere ud af dit internet

 

 

Vi har samlet en række gode råd til dig, så du kan få mest muligt ud af dit internet hos os.

Du kan fx få 8 råd, der lynhurtigt giver dig en bedre forbindelse. Du kan også læse om den sikkerhedspakke, du får med, når du har internet hos os – plus få gode råd til at undgå ’phishing’.

 

 

 

 

 

Dit internet er nr. 1 på Netflix Speed Index

 

 

Netflix Speed Index er et hastighedsindeks, der viser, hvordan de danske internetudbydere er placeret i forhold til hastighed og kvalitet, når der streames Netflix. Her ligger YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket på en flot førsteplads* – og det har vi i al beskedenhed gjort i 21 måneder i streg. Og det er vi stolte af – så bare stream løs!

Bliv klogere på dit internet og dine muligheder her.

 

 

 

Bestem selv – fra måned til måned

 

 

Har du to eller flere abonnementer hos os, kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More.
 
Med YouSee More kan du med få klik vælge mellem en lang række fordele. Er du fx til musik, lydbøger, film og underholdning? Eller vil du støtte Den Danske Naturfond eller Børns Vilkår? Du bestemmer selv – og du kan nemt udskifte dine valg fra måned til måned.

 

 

 

 

 

Ændrede åbningstider i din YouSee-butik

 

 

YouSee følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer, og derfor holder vores butikker i de danske centre midlertidigt lukket. Vores strøgbutikker holder stadig åbent, men der kan være ændrede åbningstider. Bemandingen i butikkerne er mindre end normalt, og vi beder dig derfor kun besøge butikken, hvis du har en kritisk henvendelse.

Tjek yousee.dk/butik, inden du besøger din lokale YouSee-butik, så du undgår at gå forgæves.

Nu kan du også ringe til YouSee-butik
Vi vil gerne passe på dig og vores kolleger i butikkerne. Derfor kan du nu ringe og få hjælp af vores butikskolleger hjemmefra – i stedet for at møde personligt op i butikken, eller hvis din lokale YouSee-butik holder midlertidigt lukket.

Ring på 70 70 31 56 mandag-torsdag kl. 10-17.30, fredag kl. 10-16.30 og lørdag kl. 10-13.

Har du brug for hjælp til dine YouSee-produkter, kan du også besøge YouSee Forum. Her kan du ofte få hurtig hjælp af andre teknikglade YouSee-brugere.

Du kan også finde svar på de fleste spørgsmål på vores hjælpesider

 

 

 

 

     
     
  Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blive hjemme.

Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.

Derfor har jeres beboere og medlemmer fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. Vi har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken for alle kunder med YouSee’s Regionsudbud.

Information om nyheden sendes pr. mail direkte til slutkunder, som vi må kontakte.


TV 2 News på Eventkanalen fra i dag
TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.
 • Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

Disney Channel på Ekstrakanalen fra i dag
Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.
 • Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.
 
     
     
 
     
  Se al underholdning på alle skærme   
     
  Har børnene eller andre i familien overtaget tv’et? Så husk at man med YouSee Tv & Film-appen kan se al sin underholdning – både tv-kanaler og streamingtjenester – på den skærm, man vil.

Faktisk kan man vælge om man vil se sin tv-pakke via YouSee Tv-boksen, Apple TV, Chromecast, Smart TV, computer, tablet og smartphone.
 
     
 
Se tv og film via YouSee app og web
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     

 

     
  Prisvindende dansk underholdning  
     
  Tv- og streamingkanalen Xee gik i luften for et år siden, og vi er glade for den overvældende modtagelse, kanalen har fået! Vores helt egen serie ”Sunday” har netop vundet Tvprisen for Bedste comedy/satire, mens serien ”31” både har vundet Robert Prisen og en tv-pris for bedste korte tv-serie. Jeres beboere og medlemmer kan se serierne, når det passer dem – for med tv fra YouSee har de nemlig altid adgang til Xee’s programmer.

Foretrækker du Premier League eller de nyeste afsnit af populære serier som ”Homeland” og ”The Walking Dead”? Så er det også på Xee, det sker.
 
     
 
Læs mere om indholdet på Xee
 
     
 
     
  Glæd dig til at se EM-slutrunden hos os  
     
  Husker du Danmarks EM-triumf fra 1992? Det gør vi! Og til sommer skal de danske drenge igen i kamp – denne gang med tidligere landsholdsspiller Ebbe Sand på sidelinjen som assistenttræner. Med tv fra YouSee kan jeres beboere og medlemmer se alle kampene, når EM-slutrunden fløjtes i gang 12. juni 2020 – enten direkte i tv’et eller via YouSee Tv & Film-appen. EM-slutrunden vises på DR1 og TV3-kanalerne.  
     
 
Læs mere om EM
 
     
 
     
  Bestil nye løsblade med Bland Selv i YouSee Foreningsmaterialer  
     
  Med Bland Selv kan jeres beboere og medlemmer vælge mellem en masse tv-kanaler. Og der er noget for alle. Måske har de lyst til at blande 10 kanaler? Eller måske bare to og så nogle streamingtjenester?

Sådan fungerer Bland Selv
Med Bland Selv kan man blande sin helt egen tv- og streamingpakke. Først skal man vælge, hvor mange point man vil blande for – så er resten op til den enkelte beboer og medlem. Og de valgt kanaler og streamingtjenester kan naturligvis udskiftes igen efter 30 dage, hvis man har lyst.

Del mulighederne med Bland Selv med jeres beboere/medlemmer
Husk, det er gratis at bestille og få materialet leveret til jeres forening. I skal kun selv sikre uddeling af materialet til jeres beboere/medlemmer.

I har ligeledes mulighed for at downloade jeres bestilte materiale elektronisk som en pdf. Det gøres nemt via ordrebekræftelsen, som I modtager på den mail, der er brugt til bestilling. Jeres elektroniske materiale kan I f.eks. bruge på jeres hjemmeside eller i et nyhedsbrev.

Har jeres foreningsbestyrelse ikke adgang til YouSee Foreningsmaterialer, kan I bestille adgang hos jeres lokale YouSee-konsulent.
 
     
 
Bestil Bland Selv-materiale
 
     
 
     
  Rejs i tid og rum med Ekstrakanalen  
     
  Hver måned giver vi adgang til ekstra underholdning på Ekstrakanalen. Ekstrakanalen giver nemlig en smagsprøve på en af de mange tv-kanaler, man kan få hos os. I resten af februar kan jeres beboere/medlemmer se National Geographic Wild, mens de i marts kan glæde sig til National Geographic Channel, hvor man bl.a. kan se 3. sæson af ”KOSMOS: Mulige verdener”; en fantastisk dokumentarserie om rummet. Gamle, hidtil ufortalte historier vækkes til live, mens du transporteres til nye verdener og gennem universet.  
     
 
Læs mere om Ekstrakanalen
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
 
     
 

YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet

YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Selvom YouSee ønsker at fortsætte forhandlingerne med Discovery, er det nu så tæt på årsskiftet, at YouSee er nødt til at varsle sine kunder om, at Discovery Networks’ kanaler heller ikke vil være en del af Bland Selv-pakkerne fra nytår.

”Desværre har vi endnu ikke kunne finde en løsning, der både sikrer en fornuftig pris og mere valgfrihed til vores kunder. Derfor må vi erkende, at vi ikke når at lukke en aftale med Discovery Networks og bliver nødt til at varsle vores kunder om, at Discovery’s kanaler ikke vil være en del af vores udvalg fra årsskiftet. Det er vi kede af på vegne af vores kunder, og jeg kan forsikre, at vi vil forhandle videre, og håber, at vi senere i det nye år igen kan tilbyde Discovery Networks indhold i vores tv-produkter,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

”Det har været vigtigt for os at finde en løsning med Discovery Networks, så vores kunder fortsat har adgang til deres indhold og kanaler. Derfor har vi arbejdet med forskellige mulige løsninger i forhandlingerne. Dels hvor Discovery Networks’ indhold kunne fortsætte som en del af Bland Selv, men også løsninger, hvor vi har tilbudt at fortsætte med flere af Discovery Networks’ kanaler i de faste pakker, herunder Kanal 5, hvor fodboldlandsholdets kvalifikationskampe vises.”

Sport bruges som løftestang for forhandlinger
Der er flere grunde til, hvorfor det denne gang har været svært at blive enige om en aftale. En af grundene er, at YouSee hverken vil eller kan blive ved med at hæve priserne på faste tv-pakker med indhold, som bliver set mindre og mindre. Selvom danskernes seervaner har ændret sig, og der er færre til at være med til at betale for kanalerne, er der fortsat en tendens til, at kanalejerne hvert år forventer højere betaling for deres kanaler. Denne tendens har skabt en negativ spiral af prisstigninger og kundeafgang.

”Der er fortsat mange kunder, der foretrækker faste tv-pakker. Vores fornemmeste opgave er at sikre en rimelig pris og det rette indhold til dem. Selvom mange tv-kanaler har færre seere end tidligere, bliver de fortsat dyrere for os distributører. Derfor bliver det endnu vigtigere at sammensætte de faste pakker, så pris og indhold afspejler tv-seernes reelle efterspørgsel. Vores kunder bør grundlæggende betale for det de ser – specielt i et tv-marked, hvor kunderne i stigende grad ønsker selv at vælge deres indhold. Det skal vores tv og streaming-produkter afspejle,” siger Jacob Mortensen.

En anden grund til, at det i disse år er svært at holde prisen på de faste tv-pakker på et fornuftigt niveau, er, at sport ofte bruges om løftestang i forhandlingerne. Sportsrettigheder er nemlig en afgørende faktor, når en stor del af danskerne vælger tv-pakke.

”Vi ønsker, at vores kunder har adgang til alle de vigtige sportsbegivenheder. Men vi bliver i forhandlinger ofte mødt med krav om, at hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler. Det reducerer valgfriheden for os og for tv-kunderne, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. Derfor er vi nødt til at kæmpe imod denne tendens på vegne af vores kunder,” siger Jacob Mortensen og tilføjer, at YouSee for at give tv-kunderne mere valgfrihed i 2014 lancerede Bland Selv, hvor man selv kan sammensætte en unik og personlig tv-pakke, og at det i dag er den mest populære tv-pakke blandt nye kunder.

Selvom det endnu ikke er lykkedes at lukke en aftale med mere valgfrihed og priser, der afspejler den aktuelle værdi af kanalerne, understreger Jacob Mortensen, at man fortsat vil arbejde hårdt på at finde en løsning, hvor YouSee’s kunder igen kan se Discovery Networks’ tv-kanaler.

”Vi har haft et langvarigt samarbejde med Discovery Networks, og det ønsker vi fortsat at have. Vi har mange kunder, der sætter stor pris på Discovery Networks’ indhold, og vi ønsker fortsat at lave en aftale, hvor alle Discovery Networks’ kanaler er tilgængelige i Bland Selv, og hvor landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af alle vores tv-pakker.”
Denne mail er sendt til flere kontaktpersoner i bestyrelsen i jeres forening.

Venlig hilsen
YouSee

 

 

YouSee præsenterer i dag tre nye partnerskaber, der vil give kunderne større valgfrihed og endnu mere dansk og internationalt kvalitetsindhold. Samtidig ændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker.

Danskernes medievaner er under hastig forandring. Vi ser mindre flow tv til fordel for streamingtjenester og ønsker i stigende grad mulighed for at kombinere tv og streaming i vores tv-pakker. Det stiller krav til YouSee, som i dag kan løfte sløret for tre nye partnerskaber, der skal sikre en endnu bedre kundeoplevelse og fremtidssikre YouSee’s tv- og streamingprodukter.

”Fremtidens forbrugere kræver fleksibilitet og kvalitetsindhold, som de kan tilgå, når og hvor de har lyst. Det vil vi give dem. I 2018 tog vi et stort skridt mod mere valgfrihed ved at introducere streamingtjenester i Bland Selv og har desuden taget et kæmpe skridt ind på indholdsmarkedet med Xee, Premier League og masser af danskproduceret indhold. Fremtidens tv- og streamingmarked kræver nye modeller for samarbejde. Derfor er jeg stolt over i dag at præsentere tre nye strategiske partnerskaber med henholdsvis TV 2, Nordisk Film og C More,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Mere valgfrihed og premiere på de største danske film
Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming. Derfor har det længe været et ønske at gøre Bland Selv til et endnu stærkere produkt. De nye partnerskaber skal sikre yderligere valgfrihed og endnu mere stærkt indhold til YouSee’s tv- og streamingkunder.

”Vi styrker i dag vores partnerskab med TV 2, og i begyndelsen af det nye år kan vi tilføje både TV 2 PLAY – en af danskernes foretrukne streamingtjenester - samt TV 2´s nye satsning, TV 2 SPORT X, til Bland Selv,” fortæller Jacob Mortensen.

De nye partnerskaber indebærer også, at YouSee’s kunder får adgang til både de største danske premierefilm samt ny dansk fiktion. Sammen med TV 2 vil YouSee investere i og producere nyt dansk indhold til både YouSee's og TV 2 PLAYs kunder, og med det nye samarbejde med Nordisk Film bliver YouSee til hjemstedet for dansk film. YouSee’s kunder får nemlig eksklusiv adgang til - som de første - at streame store danske premierefilm som Marco-effekten, den kommende filmatisering af Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q-univers.

”De tre nye partnerskaber er en markant investering i fremtidens fleksible tv- og streamingprodukt, og vi gør alt dette med ét enkelt formål. Vi vil give vores kunder endnu mere valgfrihed og ny spændende underholdning,” siger Jacob Mortensen.

Ændringer i de faste tv-pakker
De ændrede medievaner hos danskerne betyder også, at YouSee i fremtiden vil satse endnu mere på Bland Selv for at give tv-kunderne større fleksibilitet samt på at tilbyde mere af det kvalitetsindhold, som danskerne efterspørger. Derfor har YouSee set de faste tv-pakker efter i sømmene og besluttet at skrue på dem, så de i højere grad afspejler kundernes faktiske medieforbrug. I Grundpakken erstattes Kanal 5 af TV 2 Charlie, som er en mere efterspurgt og set kanal. I Mellempakken øges bredden af sportsudbuddet, mens Fuldpakken bliver opgraderet til en stærk film- og seriepakke, der tilgodeser både flow og streaming. YouSee ønsker fortsat at tilbyde de tv-kanaler fra Discovery Networks, der erstattes af andet indhold i de faste pakker, i Bland Selv.

”Vores vigtigste opgave er at give kunderne mulighed for at vælge lige præcis det indhold, som de foretrækker. I et marked under hastig forandring er det derfor afgørende, at vi giver magten tilbage til forbrugerne. Det kræver stadig mere fleksible produkter. Vi ønsker fortsat at tilbyde Discovery Networks’ tv-kanaler som en del af Bland Selv, så vores kunder kan vælge lige præcis de tv-kanaler, som de ønsker, i deres tv-pakke,” siger Jacob Mortensen. 

Ændringerne i de faste tv-pakker (YouSee’s regionsudbud) træder i kraft den 1. januar, og alle kunder med et direkte regningsforhold til os, vil modtage information om, hvad det betyder for deres tv-pakke.
Ny rundspørge: Danskerne vil have valgfrihed og dansk indhold.
En dugfrisk undersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har foretaget for YouSee, viser, at valgfrihed er vigtig for danskerne, når de skal sammensætte en tv- og streamingpakke. Her svarer 89 pct. af danskerne, at de gerne vil kunne vælge frit mellem tv-kanaler og streamingtjenester, mens 87 pct. gerne vil kunne udskifte tv-kanaler og streamingtjenester, når det passer dem.

Samme undersøgelse viser også, at dansk indhold er vigtigt for danskerne. 89 pct. mener nemlig, at det for dem vil være vigtigt eller meget vigtigt at kunne vælge dansk indhold, hvis de i morgen skal sammensætte en ny underholdningspakke med tv, film og serier.  

Wilkes undersøgelse er en national repræsentativ undersøgelse baseret på 1028 interviews med danskere over 18 år. Data er indsamlet 11.-16. september 2019.


Fakta om de tre nye partnerskaber

 
  Mange års godt samarbejde mellem TV 2 og YouSee udbygges nu med et strategisk partnerskab, der giver endnu flere danskere adgang til indhold fra TV 2, når TV 2 PLAY og den nye sportskanal TV 2 SPORT X bliver en del af YouSee’s fleksible tv-produkt, Bland Selv. YouSee og TV 2 har som en nyskabende del af aftalen besluttet at gå sammen om at producere danske tv-serier, der vil kunne tilgås eksklusivt af YouSee’s og TV 2 PLAYs kunder.
     
  Den nye aftale med Nordisk Film betyder, at YouSee bliver hjemsted for danske film, idet YouSee’s kunder som de første i Danmark vil kunne streame store danske premierefilm som Marco-effekten.  Aftalen betyder også, at YouSee’s tv- og streamingkunder får mulighed for at streame en række udenlandske premierefilm som Bios og 1917.
     
  Streamingtjenesten C More har i mange år været en del af YouSee’s indholdstilbud, og nu udvider den danske tv-distributør distributionssamarbejdet med C More. Det er også en del af fremtidsplanerne, at YouSee og C More sammen vil foretage fælles indkøb for hermed at skabe et endnu mere attraktivt film- og serieudbud til YouSee’s kunder.

 

 

 

 

 

 

Xee: Fokus på serier og underholdning

 

 

 

 

 

Den 20. januar får jeres medlemmer og beboere en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The Walking Dead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'Proven Innocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

 

 

 

 

 

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke

 • Har jeres medlemmer eller beboere Fuldpakken (Tillægspakke) får de Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i deres tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

 • Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

 • C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal


Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen i jeres forening, ændrer vi også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee. 
 

Kanal

Ny kanalplads

TV 2

2

TV3

3

Xee

4

DR2

19

DR3

20

DR K

21

MTV

24

Viasat Golf

40

Discovery Science

47


Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4. 

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.   

I kan downloade en ny kanaloversigt. Den kan f.eks. lægges op på jeres hjemmeside.

 

 

 

 

 

Hent kanaloversigt 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjek hvornår kanalomlægningen sker hos jer

 

 

 

 

 

På Driftsinformation kan I indtaste en adresse i jeres forening for at se, hvornår kanalomlægningen og ny kanalrækkefølge sker hos jer.  

 1. Gå til Driftsinformation – og indtast en adresse
   
 2. Klik på Fremtidige
   
 3. Klik på Tv, og find datoen for hvornår jeres medlemmer og beboere får ny kanalrækkefølge.


På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser af tv-signalet om natten.

Bemærk!
Hvis I selv sammensætter jeres tv-udbud, vil kanalomlægningen og evt. nye kanaler i jeres udbud fx Xee samt den nye kanalrækkefølge ske ifølge den aftale, I har lavet med YouSee Foreningssalg.
Derfor vil en dato for kanalomlægningen i jeres forening IKKE fremgå i ’Driftsinformation’. Kontakt venligst jeres lokale konsulent, hvis I har spørgsmål til jeres kanalomlægning.

Information til jeres medlemmer og beboere
I ugerne 3-8 vil vi i ugen op til kanalomlægningen i jeres forening sende en e-mail med information om Xee og den nye kanalrækkefølge. Mail sendes kun til de af jeres medlemmer og beboere, som har givet ok til, at vi må kommunikere til dem. Og som har et direkte regningsforhold på deres tv-pakke hos YouSee.


Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan jeres medlemmer og beboere finde vejledninger og hjælpevideoer, som forklarer, hvordan man genindlæser  kanaler på tv'et. På nogle tv’er vil det være nødvendigt, at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nye kanalrækkefølge kommer frem.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks (Humax)
Har jeres medlemmer eller beboere en YouSee Tv-boks (Humax) vil de opleve, at de om natten mellem 7.-9. januar eller mellem 14.-15. januar, får den nye kanalrækkefølge. Har de selv oprettet en Favoritliste, kan de efterfølgende placere de nye kanaler dér, hvor de ønsker det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modtagelse af TV signal!

Du skal være opmærksom på, at opsiger du dit TV abonnement via Køge kontoret, vil du ikke kunne modtage noget igennem stikket i væggen! Altså ingen signaler! 

Så fremover tænk dig godt om inden du framelder dig, det kan koste penge at blive tilsluttet igen!

Samtidig er det også dyrt at have parabol i Ellemarken, i det det kræver særlige godkendelser og bliver den sat op uden godkendelse, er der kun en vej, nemlig ned igen!

Under sommerens VM-slutrunde i Rusland får YouSee’s kabel-tv-kunder mulighed for at følge det danske landshold i knivskarp 4K/Ultra HD-kvalitet

Når Danmark indleder sin femte VM-slutrunde i Saransk mod Peru
lørdag 16. juni kan alle kabel-tv-kunder med den nye 4K tv-boks og et tv,
der understøtter 4K/Ultra HD, følge opgøret i den skarpeste billedkvalitet nogensinde.

”Rigtig mange danskere vil selvfølgelig følge det danske fodboldlandshold tæt, når de i Rusland tørner sammen med bl.a. Peru og Australien, og vi vil gerne give dem en helt særlig tv-oplevelse. Derfor giver vi nu vores kunder med en 4K tv-boks mulighed for at samle venner og familie foran skærmen og se alle de VM-kampe, der sendes på TV 2, i den bedste kvalitet en VM-slutrunde nogensinde er sendt i,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

Der er endnu ikke så meget 4K/Ultra HD-indhold at vælge imellem på tv-markedet, men YouSee’s nyeste tv-boks, der kom på markedet i januar, understøtter 4K/Ultra HD-indhold, og derfor er det oplagt at lave en særlig tv-kanal til netop disse kunder.

”Der har længe været snak om 4K, også kaldet Ultra HD, men der har ikke været mulighed for at sende store events i den høje billedkvalitet. Vores kunder efterspørger dog Ultra HD-indhold, og derfor har vi sammen med TV 2 stablet en Ultra HD-kanal på benene til VM-slutrunden i Rusland. På den måde kan vores kunder med en 4K tv-boks og et 4K/Ultra HD-tv få en forsmag på fremtidens høje billedkvalitet.”

Alle VM-kampe i Rusland, som sendes på TV 2, bliver sendt i den nye Ultra HD-kvalitet, som er ni gange skarpere end almindelig HD. Herudover vil kampene blive vist i High Dynamic Range (HDR), som giver ti gange højere dynamik i gengivelsen.

Det bliver altså en helt særlig tv-oplevelse, hvor det – foruden skarpe billeder af selve fodboldkampen – er muligt at se tydelige ansigter på både spillere og publikum. Samtidig vil den meget høje dynamik i HDR sikre fuld billedoplevelse af spillet i både skygge og fuld sol.

”Indhold i Ultra HD giver en helt fantastisk billedkvalitet med en imponerende dybde, flotte farver og en helt ny detaljerigdom og er på mange måder som at hive biografoplevelsen hjem i stuen. Så selvom det selvfølgelig aldrig bliver ligesom at være der selv, så tror jeg vores kunder vil føle sig en smule tættere på de danske fodboldspillere, når de ser med via den nye 4K/Ultra HD-kanal,” siger Jacob Mortensen.

Dansk VM-fodbold i 4K/Ultra HD
• Den midlertidige 4K/Ultra HD-kanal er etablereret i et samarbejde med TV 2. Det er derfor kun kampene fra TV 2, og altså ikke de kampe som sendes på DR, man kan se her. I forhold til det danske landshold drejer det sig i første omgang om kampene mod Peru og Australien, mens kampen mod Frankrig sendes på DR

• 4K/Ultra HD-kanalen bliver tilgængelig for alle kunder med den nye 4K tv-boks, men for at kunne se VM i 4K skal de også have et tv, der understøtter Ultra HD

• Tv-kunderne kan finde 4K/Ultra HD-kanalen på deres tv eller tv-boks et stykke tid inden VM går i gang, men der vil kun blive sendt live, når TV 2 sender VM-kampe fra Rusland

• Der er ikke ekstra betaling for at få adgang til Ultra HD-kanalen.

 

 

 

 

 

  :

Grundpakken får underholdning


Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+


Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV


Se al den nye underholdning


Medlemmer/beboere med en ældre tv-boks

 
     
 
     
  Grundpakken får underholdning  
     
   
     
  Alle medlemmer/beboere med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.  
     
 
     
  Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+  
     
   
     
  672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren.

De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek.

Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen.

Kun foreninger med vores regionsudbud eller kanalerne: VH1, Nickelodeon, Comedy Central og MTV i deres tv-udbud, får Paramount+ i Fuldpakken. Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee.

Læs mere om alt det nye indhold, som jeres medlemmer/beboere har adgang til gennem tv-pakken på yousee.dk/fremtidenstv.
 
     
 
     
  Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV  
     
 
Som en del af Paramount+ får jeres medlemmer/beboere med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks også mere end 650 episoder af populære programmer fra MTV og Comedy Central.

Comedy Central byder på de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Vi giver  adgang til et en lang række af kanalens 
 
 
  populære programmer spækket med vittig satire som fx The Daily Show og Amy Schumer.

MTV har altid været førende inden for nytænkende og provokerende underholdning til de unge. Du får mulighed for at se nogle af de fantastiske shows som fx Catfish, Awkward, Geordie Shore og Jersey Shore.
 
     
 
     
  Her kan al den nye underholdningen ses  
     
   
     
  Al den nye underholdning kan ses på tv'et med YouSee tv-boksen, på tablet og mobil med YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.  
     
 
     
  Medlemmer/beboere med en ældre tv-boks  
     
 
Er jeres  medlemmer/bebobere blandt de 20.000 med den ældre Samsung tv-boks, får de adgang til al underholdningen, men kan dog kun se dem i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

Venlig hilsen
YouSee

 
     
>

 

 

 

 

Fordele til kunder, der samler produkter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YouSee introducerer i dag et fleksibelt fordelsprogram til nuværende kunder med en kombination af bredbånd, mobil og/eller tv.
 
YouSee’s nye fordelsprogram, YouSee More, betyder, at kunder med to produkter, enten tv, bredbånd og/eller mobil, kan vælge tre fordele, mens kunder med både tv, mobil og bredbånd kan vælge fem fleksible fordele. 
 
YouSee More, der er et fleksibelt fordelsprogram, hvor kunder kan til- og fravælge deres foretrukne fordele på månedlig basis. Det er en påskønnelse af de kunder, der har valgt YouSee som leverandør på både mobil, bredbånd og/eller tv. Intentionen er at værdsætte vores eksisterende kunder og forhåbentlig forbedre deres daglige digitale liv med sjove og brugbare services, uden at det koster ekstra.
 
Udrulningen af et så stort program til så mange kunder er ikke noget, der kan klares fra den ene dag til den anden. Der kan derfor gå op til et halvt år, før alle kunder får mulighed for at komme med om bord.

Det kommende halve år vil YouSee tage kontakt til alle kunder, der har den kombination af produkter, der giver dem mulighed for at blive YouSee More-kunde. Det er altså ikke nødvendigt selv at kontakte YouSee.


 

 

 
Fokus på den bedste løsning for husstanden
YouSee vil levere attraktive og relevante produkter til alle danskere. Derfor er det afgørende, at kunderne med YouSee More selv kan vælge deres fordele.

Har du kun ét produkt hos YouSee, får du stadig de normale fordele med som eksempelvis sikkerhedspakken, når man køber bredbånd. Har man derimod to produkter, får man en ekstra fordel - og man kan bytte de medfølgende fordele ud med en anden fordel.
 
For eksempel vil det for husstande med små børn måske være oplagt at vælge Nick Jr. som en fordel, mens husstande med dataglade teenagere i højere grad har brug for ekstra data til mobilpakkerne eller YouSee Musik. Ligesom mor og far kan vælge, om de helst vil have premierefilm eller en sikkerhedspakke – alt efter hvad der er vigtigst for netop dem.

Læs nærmere, hvad det betyder for den enkelte kunde.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om YouSee More
Det nye fordelsunivers indeholder følgende ni fordele til en start. Man kan altid skifte en fordel ud efter 30 dage:

 • C More
 • YouSee Premiere
 • Pling Lite
 • YouSee Musik
 • Bookmate
 • Nick Jr. Play
 • Sikkerhedspakke
 • Dobbelt op på mobildata
 • BT


Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

 

 

[Startside] [Op] [Billed Tour] [COMPUTER TIPs] [Foreningsliv] [Drøvlen] [Til Klubber & Foreninger]

Webmaster hjemmeside@youseepost.dk
Copyright © 2023 Ivan Bruus-Jensen
Senest opdateret: 10. november 2023